Colier Pentru Fiică De La Tată

Cadoul pentru fiică, din partea unui tată trebuie să fie unic. Bineînțeles, căutarea unui astfel de dar nu este o sarcină ușoară, dar suntem aici să ajutăm. Oferim pandantive cu dedicație pentru toți tații care sunt în căutarea de inspirație pentru cadoul perfect pentru copii acestora.

Colierul – ceva mic și unic pentru o fiică

Bijuteriile frumoase îi vor aduce o mare bucurie fiicei dumneavoastră, împreună cu multe emoții, acestea vor rămâne în amintirea ei pentru mult timp. Colierul este un accesoriu pe care fiica îl va putea avea întotdeauna alături de ea – în momentele dificile. Pandantivul o va înveseli și îi va reaminti că tatăl ei o va susține indiferent de ce se va întâmpla.

Colier pentru fiică

Am pregătit o colecție unică de coliere din argint și agint placat cu aur, de la tată pentru fiică. Colierul este un cadou minunat pentru orice ocazie. Poate fi oferit atunci când fiica dumneavoastră termină liceul, începe să lucreze su se căsătorește. Fiecare dintre pandantivele noastre este împachetat într-o cutie elegantă. În plus, pe lângă protejarea bijuteriei, cutia mai întreprindre o funcție foarte importantă. Adăpostește o mică dedicație emoționantă. Bucurați-vă de cumpărături!

 

Mai ieftin în set!
Oferiți un set pe care îl va ține minte pentru totdeauna

-10 %
Prețul inițial a fost: 289,00lei.Prețul curent este: 260,00lei.